Webinaari: Toimittajarahoitus - Miksi Treasuryn tulisi istua kuljettajan paikalla?

Mikä on yrityksellesi paras tapa rakentaa toimittajarahoitusohjelma, joka huomioi yrityksen muuttuvat tarpeet? Ja mitä se tarkoittaa yrityksen sisäisten sidosryhmien rahoituksen, talouden ja hankinnan kannalta?

Nykyaikainen teknologia mahdollistaa sen, että toimittajarahoituksen uudet ratkaisut kattavat useita eri liiketoiminnan tavoitteita. Nykypäivän negatiivinen korkomarkkina ja tiukentuneet luotonantovaatimukset merkitsevät että yritysten on löydettävä uusia tapoja rahoittaa, sijoittaa, ehkäistä riskejä ja muodostaa näiden ympärille KPI:t jotka palvelevat kaikkien etuja.

Tässä webinaarissa tarkastellaan miten voitte rakentaa ratkaisun, joka vastaa rahoituksen, talouden ja hankinnan haasteisiin muodostaen win-win-win-tilanteen myös ostajayrityksen sisällä.


Webinaari on tarkoitettu kaikille Toimittajarahoituksesta kiinnostuneille, mutta erityisesti Treasury ja Rahoitus päättäjille, jotka ovat harkitsemassa Toimittajarahoitusohjelman perustamista.

Kesto: 30 minuuttia
Puhujat: OpusCapita


tapani_187x146.jpg

Tapani Oksala , Solution Manager. Tapani on Toimittajarahoituksen ja käyttöpääoman optimoinnin asiantuntija. Hänellä on pitkä kokemus hankinnasta maksuun -prosessin kehittämisestä sekä kansainvälisistä Payment Factory ratkaisuista ja pitänyt montaa eri roolia OpusCapitassa. Aiemmin urallaan hän työskenteli pitkään yrityspankissa.Tuomas-Unhola_OpusCapita3.jpg

Tuomas Unhola, Head of Financing Product Line. Tuomas auttaa yrityksiä tehostamaan käyttöpääomaansa. Hänellä on seitsemän vuoden kokemus myynnistä ja liiketoiminnan kehityksestä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Ennen siirtymistään OpusCapitaan hän on työskennellyt yrityspankissa ja konsulttina.
Katso myös toinen Toimittajarahoitus webinaarimme:
Toimittajarahoitus- Mitä se tarjoaa Hankinnalle?
Please contact the organizer for more information: onlineteam@opuscapita.com.

OpusCapita - About Us

2017_SCF_webinar_fin_LP.jpg