Välkommen till vår exklusiva sommarträff

Vi bjuder dig och dine kollegor in till en exklusiv sommarträff i centrala Stockholm för att diskutera framtiden av fintech.


Vad kan man förvänta sig av denna eftermiddagen
I år har vi lagt vikt på att kunna ge årets deltagare en bättre förståelse av hur teknologiska framsteg påverkar vår vardag nu och i framtiden inom det svenska och europeiska näringslivet.
Alla branscher letar efter ett smartare och effektivare sätt att arbeta på. Det är viktigare än någonsin att förstå utvecklingen av det som sker och ännu viktigare att göra det med ett kritiskt öga.


Denna dagen möter du..

Ashkan Fardost,den kände framtidsspanaren som ger oss helhetsperspektiv över teknologiska trender, digitaliseringens frammarsch och omvälvande innovation. Ashkan ställer de kritiska frågorna kring digitalisering du inte tänkt på och vi kommer att få en inblick i hur teknologi kan omvälva framtiden på ett sätt som ingen kunde förutspå.Coor Service management AB, Nordens ledande facility management-leverantörer, berättar om deras digitaliserade Order2Cash-process. Coor arbetar dagligen med att digitalisera deras kunders lösningar och även att använda teknologi för att förenkla kundresan. Bland annat får vi höra hur nya Karolinska Universitetssjukhuset har fått en digitaliserad lösning med hjälp av Coor.IKEA berättar om hur de ser på hur digitalisering påverkar konsumenter och deras kunder. Vilka är de förväntningar av digitalisering som IKEA arbetar med för att fortsätta leva upp till deras vision av att skapa en bättre vardag för konsumenter och för heminredningsbranschen.

Patrik Sallner avslutar det officiella programmet med att ge oss insikt i hur OpusCapita kommer att verka framöver inom fintech branschen.


Efter dagen välkomnar vi er på BBQ middag på takterrassen. Vi bjuder på mat, dryck och trevlig stämning med möjlighet till nätverkande med andra beslutsfattare från över 100 stora företag i Sverige.Tipsa dina kollegor och ta chansen att knyta nya spännande kontakter och få en djupare förståelse av fintech-branschen och de möjligheter det innebär för Dig och ditt företag.

Känn Dig hjärtligt välkommen!

Med vänliga hälsningar
Charlotte Mattsson

Program

14:30-15:00 Registrering och välkomstfika 

Charlotte Mattsson - Välkomna till OpusCapita Summer Summit

Coor Management Service
s v/ Eva Petré Rege - En digitaliseringsresa inom Order2Cash 

IKEA
 v/ Vincent Dahlqvist - E
ffekten av digitalisering

Mingel med vin och tilltugg


Ashkan Fardost - “Den digitala revolutionen har bara börjat”


Patrik Sallner - OpusCapitas satsning inom digitalisering


18:00 - Välkomna till terrassen för BBQ middag, vin/öl och boule
 
Mingle fram tills 2200

Plats
"7A Odenplan", Odengatan 65, Stockholm

Kontakt
Maria Moin
Marketing Manager, Nordics
+46 737 04 32 44
maria.moin@opuscapita.com