Automatiserad avprickning i kundreskontran

OpusCapita lanserar en automatiseringstjänst för att effektivt pricka inbetalningar mot öppna fakturor i kundreskontran

Manuella och ineffektiva inslag i kundreskontrans avprickning är alltför vanliga inslag i ekonomiavdelningars dagliga arbete. I takt med att allt fler företag centraliserar sina ekonomiprocesser för att uppnå ökad effektivitet och kontroll kan en central automatiseringslösning som interagerar med alla banker och ekonomisystem leda till stora effektiviseringsvinster.

Välkommen till ett frukostseminarium i centrala Stockholm (Vasagatan 7) om OpusCapitas nyutvecklade lösning för automatchning. OpusCapitas experter inom ämnet kommer finnas på plats för en kort presentation och demo av det nya systemet.

OpusCapitas nya lösning är en molntjänst som kan automatisera en stor del av arbetet och betydligt förenkla den manuella avprickningen som blir kvar.

  • Med lång erfarenhet inom Cash Management, bankfiler och systemintegrationer är det egentligen märkligt att vi inte har haft den här tjänsten tidigare, säger Karl-Henrik Sundberg, CM konsult på OpusCapita.

Jouni Kirjola, CM konsult, som drivit projektet från idé till färdig produkt kommer tillsammans med Karl-Henrik presentera systemet och på ett interaktivt sätt föra en diskussion kring utmaningarna kundreskontran står inför och hur systemet designats för att ta kundreskontran till nästa nivå.

Varmt välkomna!

Tid: 17. April, 08.30-10:25
Plats: 7A Centralen, Vasagatan 7, Stockholm

Agenda:

08.30-09.00 Registrering, mingel och frukost

09.00-09.30 Presentation Global Collection Managment projects – experiences and advices (Jouni Kirjola, Karl-Henrik Sundberg)

09.30-10.00 Live-demo OpusCapita Matching (Jouni Kirjola, Karl-Henrik Sundberg)

Fyll i formuläret och registrera dig idag>>

Om du har några frågor, vänligen kontakta Karl-Henrik Sundberg
E: karl-henrik.sundberg@opuscapita.com
M: +46 72 202 17 33

Learn more about AR Matching

Fyll i formuläret och registrera dig idag>>