Bli mer konkurrenskraftig med rätt inköpsfokus

I ditt företag finns mer pengar att spara! 

Missa inte chansen att förstå hur ditt företag kan sänka era kostnader mer än era konkurrenter och hur du som är ansvarig för inköp kan bli hjälte i företagsledningen. 

EFFSO och OpusCapita bjuder in till frukostmöte den 24 augusti

Tid: Fredag 24 augusti kl 7:30-9:00
Plats: OpusCapitas kontor, Norra Hamngatan 18, Göteborg

Som ansvarig för inköp kan du öka företagets lönsamhet genom att sänka kostnaderna för både direkt och indirekt inköp. För direkt material genom både upphandling och samarbete med leverantörer, för indirekt är det en kombination av upphandling och avtalstrohet. Men hur vet du om ni betalar för mycket för inköp av ert material? Hur kan du hjälpa ditt företag att behålla låga kostnadsnivåer och säkerställa avtalstrohet på ditt indirekta material och tjänster?

På frukost får du svar på följande frågor:

  • Vilka kostnader kan jag sänka?
  • Hur gör jag?
  • Hur får jag veta om vi betalar ”rätt” för direkt material?
  • Hur hanterar jag avtalstrohet på komplexa indirekta kategorier?
  • Hur kan smarta inköpssystem nyttja Artificiell Intelligens och Machine Learning för att göra ditt företag mer konkurrenskraftigt?

Program

7:30-8:00 Registrering och frukost

Hur kan man planera och leda effektiva kostnadsbesparingsprojekt?
- Hur går det till rent praktiskt och vilka är framgångsfaktorerna?
Johan Nygren, Consultant, EFFSO

Hur kan man hantera komplexa indirekta kategorier som t ex underhåll och tjänster?
Helene Pegeus, Sales Executive, OpusCapita

9:00 Frukosten avslutas

Är du nyfiken på hur du kan dra nytta av den erfarenhet och kunskap som EFFSO och OpusCapita besitter så registrerar du dig redan idag för att säkra din plats.
Frukostmötet är kostnadsfritt.

Välkommen! 

OM EFFSO
EFFSO är Nordens ledande inköpskonsultföretag. Med lång erfarenhet inom inköpsområdet hjälper vi både stora och små företag att uppnå oslagbara resultat med sin inköpsverksamhet. Oavsett om er utmaning är digitalisering, inköpsstrategi eller ett kategoriprojekt så älskar vi nya utmaningar och lovar er konkreta resultat.

OM OPUSCAPITA
OpusCapita gör det möjligt för organisationer att sälja, köpa och betala snabbt och säkert med full överblick över transaktionerna i realtid. Fler än 3 000 kunder i över 100 länder använder våra lösningar inom source-to-pay, cash management och product information management. OpusCapita hanterar årligen cirka 220 miljoner elektroniska transaktioner för över 1 miljon företag och mer än 11 000 finansiella institutioner över hela världen via vår Business Network-plattform.

Om du har några frågor, vänligen kontakta:

Charlotte Mattsson, OpusCapita
charlotte.mattsson@opuscapita.com
+46(0)701814243

Michèle Sandstedt, EFFSO
michele.sandstedt@effso.se
+46 (0)729959314

Registrera dig här>>