SUMMIT 2019

IMAGINE IF YOU COULD DELIVER DIGITAL TRANSFORMATION TODAY
STOCKHOLM, 7:E MAJ, 2019
Teaterskeppet Skeppsbron 13, Skeppsbrokajen 104

Om eventet

Tiles@2x.png

Alla pratar om digital transformation, men enligt Gartner misslyckas över 80% av företagen med sina planer. Varför är det så svårt att genomföra? Vad behöver vi göra annorlunda för att uppnå våra mål?

Vi önskar dig varmt välkommen till OpusCapita Summit! Var med och diskutera utmaningar och lösningar kring digitalisering, träffa kollegor i branschen och få inspiration av spännande talare som hjälper oss att se nya perspektiv på hur vi ska nå våra digitaliseringsmål. 

Om vädret tillåter kommer Teaterskeppet att segla  i Stockholms skärgård mellan 16:00 -18:00. Om du behöver kliva av skeppet innan dess maila oss - opuscapita@eventyr.se.

 

Talare

Andreas Microsoft_o
Johannes Anderberg
Director Business Development Financial Services, Microsoft
Johannes har mer än 20 års erfarenhet från bank och försäkringsbranschen. I sin roll som rådgivare bringar han klarhet och addera affärsvärde, både genom sin erfarenhet i hur ett företag lyckas med strukturförändring samt genom sin kunskap om vilka systeminvesteringar som bäst leder till önskade affärsmål.
Dino_o
Dino Leistenschneider
Head of Group Sourcing and Fleet Management, Ramirent
Dino har en passion för att driva förändring, helst förändring som leder till mätbart värde. Lägg till en internationell kontext och en till omöjlighet gränsande komplex utmaning (t.ex. global sourcing i byggindustrin) så känner han sig hemma.
neo-moreton
Neo Moreton
Founder & CEO, BYOND
En yogi med en juristexamen som ständigt utforskar överraskande sätt att inspirera till personlig- och professionell utveckling. Neo grundade Byond med målet att förena kreativt ledarskap med inre visdom. Neos perspektiv är alltid överraskande, engagerande och inspirerande.
Kristoffer-Schjött-QuistMindre
Kristoffer Schjött-Quist
Founder, Eventyr AB
Föreläsaren Kristoffer Schjött-Quist har under sina drygt 20 år som entreprenör i upplevelseindustrin sett hur företag och dess medarbetare gör skillnad. Kristoffer Schjött-Quist har bland annat grundat eventföretaget Eventyr AB.
martin
Martin Forsberg
Consultant, Ecru Consulting
Martin Forsberg är konsult från Ecru och arbetar åt bland annat EU-kommissionen, SKL/DIGG och Singapores digitaliseringsmyndighet. Hans fokus är strategisk rådgivning kring elektronisk handel och e-faktura. Martin är aktiv i olika standardiseringsorganisationer både nationellt och internationellt.
Ulrika-Nergård_o
Ulrika Nergård
Head of SSC, Mercuri Urval
Ulrika har +15 års erfarenhet inom SSC Operations från olika nordiska koncerner. Ulrika har djup erfarenhet av process- & organisationsutveckling med fokus på effektiviseringar och förändringsledning.
Christel Skoog round
Christel Skoog
Christel Skoog, Manager Process Development, Skanska
Christel har över 10 års erfarenhet från processutveckling och projektledning inom olika branscher så som försäkring, resor och konstruktion. Under de senaste 2,5 åren arbetar hon på Skanska som processpecialist och RPA affärsanalytiker och sedan december förra året som chef för en arbetsgrupp med ansvar för både processutveckling och RPA.
Patrik-Sallner
Patrik Sallner
CEO, OpusCapita
Patrik Sallner, CEO för OpusCapita. Patrik har lång erfarenhet från att driva förändring och tillväxt, senast i rollen som CEO för MariaDB Corporation, där Patrik utvecklade MariaDB till det snabbast växande relationsdatabasföretag med kunder som Google, Amazon, Red Hat och Barclay´s Bank.

Program

14:00
-
14:30
Mousserande och snittar
Välkommen
Charlotte Mattsson, regionansvarig OpusCapita Skandinavien, Moderator: Kristoffer Schjött-Quist
Keynote: Mega trender som har en turboeffekt på den digitala transformationen
Johannes Anderberg, Director Business Development Financial Services, Microsoft
Intervju med Dino Leistenschneider, Head of Group Sourcing and Fleet Management, Ramirent
Intervju med Martin Forsberg, Consultant, Ecru Consulting
Paneldiskussion
- upphandling och implementation av system vs. organisationsförändringar - var ligger de största utmaningarna och varför: Dino Leistenschneider, Head of Group Sourcing and Fleet Management, Ramirent, Johannes Anderberg, Director Business Development Financial Services, Microsoft, Ulrika Nergård, Head of Shared Service Center, Mercuri Urval, Martin Forsberg, Consultant at Ecru Consulting, Patrik Sallner, CEO OpusCapita
Fikapaus
Mingla med kollegorna i branschen och möt OpusCapita’s experter inom Source to Pay, Cash Management och Business Network inklusive PEPPOL - och få svar på dina klurigaste frågor.
Intervju med Christel Skoog, Manager Process Development, Skanska Sverige AB
Imagine by OpusCapita - vi hjälper företag att digitalisera varje dag!
Patrik Sallner, CEO, OpusCapita
Keynote: Can tech make us more human?
Neo Moreton, Founder & CEO at Byond
Summering av eftermiddagen
Charlotte Mattsson, regionansvarig OpusCapita Skandinavien och Kristoffer Schjött Quist
17:45
-
19:00
Mingelmiddag, musik och dryck

Save Your Seat