OpusCapita Summit 2019

Alla pratar om digital transformation, men enligt Gartner misslyckas över 80% av företagen med sina planer.  Varför är det så svårt att genomföra?  Vad behöver vi göra annorlunda för att uppnå våra mål?

Syftet med digital transformation är att effektivisera interna arbetsprocesser, jobba smartare och mer lönsamt, samt att utveckla nya affärsmöjligheter. OpusCapita hjälper företag att digitalisera varje dag. Nu vill vi ge dig inspiration och handlingskraft för att du ska komma vidare med dina digitaliserings- eller transformationsprojekt.

Vi önskar dig varmt välkommen till OpusCapita Summit! Var med och diskutera utmaningar och lösningar, träffa kollegor i branschen och få inspiration av spännande talare som hjälper oss att se nya perspektiv på hur vi ska nå våra digitaliseringsmål.

Tid:
Tisdag, 7:e maj, 2019
14.00-17:30 Event agenda
17:30-19:00 Mingel, mat och dryck


Plats:
Teaterskeppet, Skeppsbron 13,
Skeppsbrokajen 104, 111 30 Stockholm

Agenda:
14.00 Välkomna ombord - Registrering, mousserande och snittar
 
14:30 Imagine by OpusCapita

Att inte misslyckas med den digitala omställningen
Microsoft

Utmana din inställning- digitala erfarenheter

Fikapaus

Vårt uppdrag 
OpusCapita

Key note: Can tech make us more human? 
Neo Moreton

Vad tar vi med oss? 
OpusCapita och Kristoffer Schjött Quist

17.30-19.00 Mingelmiddag, musik och dryck


Boka din plats redan idag!

Välkommen till OpusCapita Summit -  Imagine if you could deliver the future already today!

neo-moreton

KEYNOTE - Neo Moreton

En yogi med en juristexamen som ständigt utforskar överraskande sätt att inspirera till personlig- och professionell utveckling. 

Neo Moreton föddes i Storbritannien, tog examen i New York och grundade BYOND med målet att förena kreativt ledarskap med inre visdom. Efter dagliga möten med människor som saknade autentiska kontakter, kreativ näring och ett syfte bjuder han nu in till att gå BYOND för att uppnå både personlig och professionell utveckling. Neos perspektiv är alltid överraskande, engagerande och inspirerande.  

Kristoffer-Schjött-QuistMindre

MODERATOR - Kristoffer Schjött-Quist

Föreläsaren Kristoffer Schjött-Quist har under sina drygt 20 år som entreprenör i upplevelseindustrin sett hur företag och dess medarbetare gör skillnad. Kristoffer Schjött-Quist har bland annat grundat eventföretaget Eventyr AB och har en Executive MBA från Handelshögskolan i Stockholm.

Varmt välkommen!

Charlotte-Mattsson

Charlotte Mattsson

Head of Sales
OpusCapita Solutions

Detta event är för dig som har en roll inom Finans, Inköp, IT, Treasury, samt beslutsfattare inom berörda områden. Då det finns ett begränsat antal platser, reserverar vi oss att endast acceptera anmälning från dig som detta event riktar sig till.  Eventet är kostnadsfritt.

Om du har frågor om arrangemanget vänligen kontakta vår Eventbyrå på opuscapita@eventyr.se så hjälper de dig!

Vänligen fyll i formuläret nedan tack: